Alicelindstrom

Rosa Sommar

Det kom en regnskur (stor) med åska och allt. Då kurade jag ner mig i sängen med datorn och tände mitt faktiskt ända sommarljus. Troligen för att det inte är mysigt på samma sätt med ljus på sommaren mitt på dan. Nu har regnet försvunnit och solen är framme igen. 
 

Josephine

Sv; Tack :)


blogg: http://stiles.blogg.se
Emma Grann Fotografi

Jag älskar ljus :) Fast det är nog mysigare på vintern ja! Fin bild :)


blogg: http://emmagrannfotografi.blogg.se
Malin

Sv: Dom har bland annat benefit (mitt favoritmärke), nars, make up forever, too faced osv :) det är ju absolut annat i USA, skulle också vela åka dit och shoppa smink, som du gjort!


blogg: http://redgisella.blogg.se
Malin Bucht

Sv: Ja jag vet att hemsidan suger, skulle varit bra om dom hade en hemsida man kunde beställa ifrån också, bor själv i Norrbotten så har lite svårt att ta mig till Sephora. Benefits boxpowders ligger på 305 kr bland annat. Vilket märke tänkte du vad det kostar? :) Vet kanske på ett ungefär :)


blogg: http://redgisella.blogg.se/
Alina Galimova

Åhh, jafg älskar ljus!
Fin blogg!


blogg: http://alinabloggar.blogg.se/
giiiiimee.blogg.se

Fin blogg!


blogg: http://giiiiimee.blogg.se/







Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin