Alicelindstrom

Juliboxen

 
Juli månad har blåst förbi och boxen är här. Jag är riktigt nöjd med produkterna och älskar temat "travel on", dock hade jag uppskattat om det här kanske var juniboxen instället då den innehåller bra "rese" och sommarprodukter. Det känns nästan som att sommaren är slut och jag har redan gjort mina resor. Den innehöll iallafall detta:
 
Nomnom - Hair Rings - Telefonsladdsliknande snoddar som inte ska lämna märken i håret. Jag har funderat på att skaffa såna här snoddar med varit lite tvek på hur dom skulle fungera i mitt hyffsat långa och tjocka hår. Jag har testat en och det funkar helt okej, iallafall om jag gör en bulle. Dock hade jag nog velat ha en annan färg en knallgul...
 
Rodial - Smokey Eye Pen - En geléliknande eyelinerpenna som man enkelt ska kunna få till en sotad look med. Den kommer jag verkligen ha användning för, inte bara till sotning utan även som eyeliner.
 
Maybelline - Vivid Matte Liquid Lipstick - Jag blev riktigt glad när jag läste att en av produkterna den här månaden är just detta liquid lipstick. Dock blev jag inte riktigt lika glad över färgen då jag aldrig använder rött på mina läppar. Hade hoppats på någon av de rosa istället, menmen. 
 
De Bruyere - After Sun Lotion Monoi - En after sun som innehåller e-vitamin som hjälper till att skydda huden så den hinner återhämta sig. Den här hade varit perfa att ha med i Turkiet, inte för att jag brände mig super mycket men jag märkte att min hud inte var tiptop.
 
Elizabeth Mott - Sherbet Cleanser - Ett rengöringsbalsam/makeupremover som smälter mot huden när man tar bort smuts och smink. En praktiskt söt liten förpackning som funkar perfa i necessären!

CAMILLAESI

spännande saker :)


blogg: http://camillaesi.se
Henrietta Nylund

Fint innehåll!


blogg: http://ettass.blogg.se/
Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Fina produkter :). Förstår att du känner så, man gör ju faktiskt mest resor i juli och inte augusti som det mer blir när boxen landar nu.


blogg: http://www.saramadeleine.se
Erika

Vad synd att det inte blev det rosa, tyckte annars det var en fin röd färg :)


blogg: http://icanpikan.blogg.se
Alice

Men fy vad fräsch blandning!


blogg: http://www.alicem.devote.se
Sannal

Så bra!


blogg: http://nouw.com/sannal
Anita

Inte fel !


blogg: http://siliiins.blogg.se/
Pauline Hurtig

saknar glossyboxen lite!


blogg: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/
Louise

Gillade ändå den röda färgen på läppstiftet! :) Så classy!


blogg: http://louiseamanda.se
Amanda

Vilka fina produkter du fick! :)


blogg: http://amandalarsson.nu
MALIN

Vilka bra produkter du fick i denna boxen! Kram


blogg: http://malinkirstine.se
Jessica Högberg

Sommaren är långt ifrån över.


blogg: http://lchftrollet.blogg.se/







Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin