Alicelindstrom

Juni favoriter

 

Juni är slut och som de senaste månaderna kommer här ett inlägg med de produkter jag använt extra mycket under den senaste månaden. Många av produkterna är nya som jag köpte i början av månaden, iallafall här är mina fem.

 

Mac Fix+ Prep & Prime setting spray. Jag har tidigare använt en från Urban Decay men valde att testa Macs då jag har deras puder och concealer. Skulle nog nästan säga att den här är bättre. Dock blöter den upp min mascara och får den att rinna ??. Den har jag iallafall använt mycket under junis varma dagar.

 

The Balm Put A Lid On It. Jag behövde en ny primer och att det skulle bli en från The Balm var inget tvek då jag gillar alla andra av deras produkter jag testat. Den här håller bra och är enkel att blanda ut.

 

NYX Liquid Illuminator. En creme highlighter? kan man beskriva den så? Iallafall så är den hyfsat nyinköpt och gillar den då den ger ett naturligt resultat och tror nästan den håller bättre än puder highlights. 

 

NYX Lip Liner. Jag använder inte lip liner sådär super ofta, men den här var riktigt bra och den passar till flera av mina läppstift.

 

Emite Mascara. Den här mascaran är vattenfast och jag har fått den genom glossybox. Den har använts under de regniga dagar jag cyklat till jobbet under juni. Och den funkar bra emot regn, slipper komma fram som en panda.


Linnéa

Har hört så mycket bra om både NYX och The Balm! The Balm kostar en del men såg nyligen att de fått in NYX på H&M, superkul! :)


blogg: http://linneahagstroom.webblogg.se
Gabriella

Åh jag älskar The Balm och Nyx!!


blogg: http://gabriellasigfridsson.devote.se
Ida Lindborg ♡

bra tips! :D


blogg: http://youknowiidaa.blogg.se/
FrökenTV, bloggen om tv och film

kul att få ta del av dina favoriter! :D


blogg: http://efji.blogg.se/
♫♪ sandra

nice!


blogg: http://www.sandramusic.spotlife.se







Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin