Alicelindstrom

Glossbox juni

 

Det känns konstigt att juni redan är över? Känns som det var nyss men ändå jätte länge sedan jag satt i aulan och väntade på att få gå på sommarlov. Juniboxen damp ner i brevlådan innan resan så hann fota den. Denna box var ett samarbete och jag tycker att boxens rymdtema är grymt snyggt. Iallafall så innehöll min box det här:

 

Elizabeth Mott - Thank Me Later Eyeshadow Primer - En primer som ska gör att ögonskuggan håller längre och den ska även ge en intensivare färg. Den var väldigt liten, vilket är praktiskt under sommaren då man kanske reser mycket. Köpte nyss en primer, lite synd men alltid roligt att testa något nytt.

 

Icona Milano - Emotion Allowed Volume Waterproof Mascara - Jag använder sällan vattenfasta mascaror och när jag väl gör det så har jag reda tre som jag brukar använda. Så jag hade hellre önskat en vanlig. Den här ska klara bad och den ska ge volym, vilket jag kanske inte riktigt håller med om.

 

Rihanna - RiRi EdP Spray - Ääääälskar parfym och klagar inte på att man fick Rihannas senaste. Den beskrivs som en flirtig doft med passionsfrukt, kaprifol och fresia. Den passar både på dag och kväll. 

 

The Beauty Crop - PBJ Smoothie Stick - En läppstiftpenna som ska vårda och återfukta läpparna. Jag fick min i en fin mörk färg, en färg som jag aldrig skulle ha köpte om jag inte fått det. Faktiskt såg den inte så tokig ut på som jag trodde. 

 

Glam of Sweden - Matte Top Coat - Matta naglar är ju sååå snyggt! Så jag klagar inte på att jag fick en flaska. Den kommer jag verkligen att ha användning för både under sommaren och senare fram i höst.


emelie jonasson

hade glossybox tidigare :D som om att få en present varje månad..


blogg: http://emeliejonasson.webblogg.se/
Emma Engström - Skönhetsbloggare hos Beautyboulevard

Åh så fin box verkligen! :)


blogg: http://emma.beautyboulevard.se
Amanda Jona [SPONTAN]

Åh vilka härliga grejer du fick! :)


blogg: http://spontan.blogg.se
Henrietta Nylund

Tycker också att juni har gått alldeles för snabbt!


blogg: http://ettass.blogg.se/
CAMILLAESI

men vad soft att rihannas parfym är med i glossyboxen 😍


blogg: http://camillaesi.se
Anita

Trevligt! :D


blogg: http://siliiins.blogg.se/
Amanda Niclasson

Åh roligt med lite nytt!


blogg: http://femtiotrekvm.blogg.se/
Tarn

Så mycket fina produkter! :)


blogg: http://tarn.devote.se







Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin