Alicelindstrom

Avslutningskonsert & ballerina

Avslutningskonserten idag, bara flumm typ men det gick väl helt ok ändå. Just nu ser det ut som att jag ska hitta på något med lite folk ikväll. Har så många inlägg jag vill göra (typ om klassresan?) men hinner inte.
 
Iallafall så är det där en av köpen jag gjorde igår. Sökt efter de perfekta ballerina. Vill ju att dom ska sitta bra, vara sköna, snygga och inte världens dyraste. Domhär fanns på Din Sko är är helt OK.

Emelie

gud så söta!!


blogg: http://eeemes.forme.se
Sofia

fina :D


blogg: http://byfia.com
Anonym

söta skor

Meia Lindholm

Sv: Det minns jag faktiskt inte riktigt.

Jag vet inte heller vilken portal, men provat många och ändå kommit tillbaka till blogg.se. Dock har jag inte provat Wordpress & Spotlife. Men Spotlife är baserat på Wordpress.

Under en period hade jag en blogg på HW (Horseworld), för att testa. Det var väl roligt, men bara en valbar design vilket gjorde det sjukt tråkigt. (Hw har också baserat på Wordpress.)

Vilka är det som du verkar funderar på?


blogg: http://meialindholm.blogg.se/
Pauline

Så fina!


blogg: http://lillafrokenhurtig.se
Hanna Andersson

Riktigt söta skor :)


blogg: http://hannabieberandersson.blogg.se







Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin