Alicelindstrom

Svar - Smink & Skönhet

 
Vad är ditt bästa tips för håret? Jag är nog inte rätt person att fråga om det. Jag gör inget speciellt med mitt hår förutom att tvätta det (men det gör väl alla?) jag har iallafall gjort ett inlägg om vilja produkter jag använder som du kan hitta här. Inlägget är dock väldigt gammalt men använder fortfarande nästan samma produkter. Fast använder ingen styling längre. Kör bara på shampoo, balsam, hårolja och torrshampoo oftast.
Vet du nån riktigt bra foundation som räcker ganska mycket? Hur menar du med "räcker ganska mycket"?? Menar du den flaska med mycket produkt i eller som sitter i ansiktet i länge? eller något helt annat? Skriva gärna i en kommentar så kan jag svara på din fråga igen!
Hur sminkar du dig? Det är ganska olika från dag till dag. Men mascara och concealer kan ni alltid hitta mitt face. Men basen varieras av olika saker (ibland ingen) och eyeliner, kajal, ögonskuggor är olika från dag till dag beroende på vad jag känner och hinner med på morgonen.
Vilken är den bästa bb-cream du testat? Jag har bara testat en, jag köpte en från Garnier och den är jag riktigt nöjd med så jag har inte köpt någon annan.
Vad kostar Glossybox? Är det värt att köpa? Varje box kostar 139:- och jag tycker verkligen att det är värt pengarna! Du får produkter för mycket mer än vad du betalar för boxen! Här är min senaste box:
 
Topp 5 mascaror du testat? Sjukt svårt! Men kan kanske fixa ett separat inlägg med mina favoritmascarar om någon vill? Säg till då. Men på top fem hittar du Maybellines Mega Plush Volume, Cateye, The Rocket, Isadoras Precision Mascara och Clumb Crusher från Cover Girl. Dom är dock inte i någon ordning och lite osäker på om det verkligen är min topp fem. Men somsagt, säg till om ni vill ha ett inlägg om det.
Vad använder du för sminkborttagning, ansiktsrengöring osv? Jag använder olika beroende på sminket, vart jag är och om jag står i duschen. Men oftaste blir det någon av: Garnier visibly clear pink grapefruit cream wash för att tvätta mitt ansikte. Make up wipes ibland, en cleansing milk från Garnie, en washgeal från Nivea eller en Eye-makeup remover från Nivea.
 
- Här var sista delen i min frågestund, tack för frågorna -

milina.blogg.se

funderar också på att prenumerera på glossybox! dock gör jag naglar en gång i månaden för 500kr så, vet inte riktigt ;)


blogg: http://milina.blogg.se/
Kristina ►ll

Är det någon bidningstid på Glossyboxen? :)


blogg: http://www.pressplay.spotlife.se
linn

gillar din header!!


blogg: http://linnsees.forme.se
Josefine ♔

Man kan väl bestämma lite själv vad man vill ha i den boxen också va? Om jag inte minns heeelt jätte fel så läste jag någonstans att produkterna anpassades till en själv liksom haha :D

Sv: Jaa det kan jag tänka mig, är väl dags att besöka en Cubusbutik snart haha ;)


blogg: http://jlandgrens.se/
Josefine ♔

Sv: Haha jaha!! Jamen nästan rätt då iallafall ;)


blogg: http://jlandgrens.se/
Kristina ►ll

sv: okej! Och kan man anpassa sin glossybox efter sig själv? :)


blogg: http://www.pressplay.spotlife.se
Ebba ♥

Funderar faktiskt på att köpa glossybox, det verkar ju superkul!


blogg: http://ebbsy.blogg.se/
Henrietta

Roligt inlägg:D alltid kul att läsa svar på frågor! Synd att man inte kan beställa glossybox till finland :(


blogg: http://ettass.blogg.se







Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin