Alicelindstrom

Klassresan

Klassresan, hade så sjukt kul i Göteborg med klassen. Här kommer ett snabbt inlägg om det med mobilbilder...
 
På torsdag natt åkte vi nattåg ner till stockholm. Våra 2 timmar på centralen blev 20 minuter för att vi fick åka via Västerås. Då fick vi fixa mat och sen var det bara att hoppa på nästa tåg. Men där saknades hela våran vagn, dom hade lyckats glömma vagn 5. Vi fick sitta på golvet och i trappor. OCH vi åkte tillbaka upp till Västerås för att sedan åka till göteborg...
Jag hade tråkigt och redigerade bilder.
 
Väl framme i Göteborg packade vi in oss på skolan i Majorna sen drog vi på Liseberg! Jag åkte ingenting då. köpte bara BJ glass.
Noom så gott
 
På fredan körde vi liseberg från elva till elva. Hade så roligt med klassen. En stor nackdel var att det var sjukt mycket folk och köerna var lååååånga.
Jag åkte det mesta, helix, atmosfear, kanonen, uppsvinget. Alldelles innan dom stängde åkte jag och några till kållerado, var ingen kö så blev två gånger i rad. Jag är stolt vinnare av att bli blötast.

 
Lördag förmiddag var det valfritt, shopping eller universeum. Jag valde att inte gå på universeum och senare mötte jag upp dom som var där och gick och käkade lunch. Men var inte ens roligt att shoppa för var sån kö överallt. Summerburst, storhelg, klasser, pride och någon cup är ingen bra kombo. 
Jag och en kompis tog en paus och köpte frozen yoghurt, noom
 
På lördagkväll körde vi Laserdome och sen blev det fotboll utanför skolan. Jag och några till bestämde oss för att vara vakna till 4, för att kunna sova på vägen hem. 
 
På söndag morgon packade vi ihop, duschade och sen åkte vi till stationen. Vi fick sitta på tåget iallafall, MEN när vi hade passerat Västerås och kört en bit fick köra tillbaka till Västerås och sen stå där en lååång stund. Våran 1.5 timme (?) på centralen i Stockholm blev kutaalltvadnihartillbussen. Dom höll bussen för oss 15 minuter vi skulle hinna med. Sen var det bara en 7 timmar lång bussresa kvar och jag lyckades inte sova. yeyy
 
Har du varit på klassresa någon gång? berätta gärna om den.

Anonym

kul med klassresa :)

MADDISENJ.SE

Åh tack fina du <3 Härliga bilder, förstår att ni hade kul!


blogg: http://maddisenj.se
molly - jmphoto ♛

åh vad kul med liseberg, vill med dit i sommar!!

sv: ja det var gott :D


blogg: http://jmphoto.webblogg.se
Anonym

man fattade typ hälften av det här inlägget haha, man fattar typ inte ett skit av det du skriver. inte för o va taskig men läs själv hahah..

Svar: tråkigt att du inte förstår. Men skrev inte inlägget för din skull ;) Ännu tråkigare att du inte vågar stå för vad du skriver!
Alice Lindström

Alva

Sv; Tack, vad snällt :)


blogg: http://alvasfooto.blogg.se
Hanna Andersson

Åh vad roligt att åka till Lisseberg på klassresa, det skulle jag också vilja. Dock har jag varit på Gröna Lund två gånger med klassen :)


blogg: http://hannabieberandersson.blogg.se
Josefine ♔

Kul med klassresa!! :D


blogg: http://jlandgrens.se/
Amanda [SPONTAN]

Såg riktigt roligt ut!


blogg: http://spontan.blogg.se
Olivia

Jag åkte på klassresa till Åland förra året när jag gick i nian. :)


blogg: http://nattstad.se/oolivias
Evelina Bohman

Åh alltid kul med klassresor!


blogg: http://evelinabohman.blogg.se/
Rebecka

Åh vad roligt :D

Ha en fin söndag!

Kram


blogg: http://alltomrebecka.blogg.se







Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin