Alicelindstrom

Glossybox: April

April månads glossybox, Face On. Tror jag kommer använda alla fem produkter, vissa mer än andra men är helt klart nöjd! Favoriten är ny lanceringen Dew the Hoola som jag varit sugen på att testa. Boxen innehöll:
 
Blowpro - Heat Is On, Protective Daily Primer - En stärkande primer som ska förbereda håret för styling. Den skyddar håret mot slitage. Jag använder sällan hårfön eller värmeverktyg i mitt hår, men ska bli roligt att testa den ändå.
 
Unani - Dermo Defense Face Mask - "En ansiktsmask som förser huden med extra näring samtidigt som huden rensas från orenheter." Jag använder sällan ansiktsmasker, något som jag borde bli bättre på. Den här ska bli spännande att testa.
 
Benefit - Dew The Hoola - Som jag nämde längre upp var det den här produkten jag sett fram emot mest att testa. Benefit är ett av mina favoritsminkmärken och inte det lättaste att få tag på i Sverige. Det här är en flytande bronzer som ska smälta in i huden och ge en naturlig look.
 
Hey Honey - Good Morgnin: Honey Silk Facial Serum - Ett serum som ska förnya huden med vårdande ingredienser. Älskar att testa olika ansiksprodukter så det ser fram emot att testa den här.
 
Beauty Formulas - Australian Tea Tree Spot & Blemish Patches - Rund små plåster som appliceras direkt på blemman och lämnas på under natten. Ska bli roligt att testa den och hoppas att den funkar, tror inte det är världens mirakelprodukt. Fast vem vet?

Skogsraah ☾

Verkar som bra produkter :)


blogg: http://skogsraah.se
sandra.

Vilka bra grejer :D och så bra att du blev nöjd :)


blogg: http://miinvardaag.blogg.se/
Isabella Huynh

vad roligt :)


blogg: http://behuy.blogg.se
Gabriella

Roligt att se, längtar efter min!!


blogg: http://gabriellasigfridsson.devote.se
CAICAIS.BLOGG.SE~

åh så mycket man vill ha där!


blogg: http://caicais.blogg.se
Emelie

Åh :) allt verkar toppen!


blogg: http://photobyemelieee.blogg.se
Anita

Fint !


blogg: http://siliiins.blogg.se/
sandra.

Tack söta du :)
har du gjort något roligt idag? :)


blogg: http://miinvardaag.blogg.se/







Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin