Alicelindstrom

Är det inte längre?

Om jag inte sett helt fel så är det 3 och en halv vecka kvar till sommarlov, alltså whuuut? Har ganska fullt ös i skolan just nu. Idag har jag en redovisning om en friluftsaktivitet, jag pratade lite om Geocaching. Imorgon och på torsdag har jag läs och hör nationella i spanska och pluggar för fullt inför matte nationella som är i början på nästa vecka. Vill bara ha allt gjort så jag slipper spedera tid med att plugga när jag har 100 saker jag hellre skulle ha gjort. Har jobbat lite på designen och förhoppningsvis kommer den upp imorgon. Nu ska jag ta tag i lite plugg innan jag belönar mig med ansiktsmask, lemmonpie och någon mysigt på tv. 
 

Gabriella

Sååå skönt att det snart är lov!!


blogg: http://gabriellasigfridsson.devote.se
Emelie

Så kul med ny design, är taggad på att se den! :)
Och lycka till på de nationella proven!


blogg: http://photobyemelieee.blogg.se
linah

kul:D!


blogg: http://nouw.com/afroeve
Johanna

vad härligt med sommarlov! själv har jag min första betalda semester i sommar... det känns lite konstigt! söta kaktusar förresten!


blogg: http://johannamontell.se







Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin