Alicelindstrom

Glossybox: Maj

Maj är redan slut och min majbox innehöll detta:
 
Madlady.se - Hårband - Perfekt till midsommar eller festivaler, tycker såna är riktigt söta och passa till mycket så kommer helt klart få användning för den.
 
Studio 10 - Brow Lift Perfecting Liner - En krämig dubbeländig penna som har på ena sidan en brun färg och på den andra en highlighter. Precis som jag gissade är färgen för mörk för mig, men kan säkert få användning för den om jag målar svagt. 
 
Trind - Cuticle Balsam - Perfekta produkten för mig så mina nagelband alltid är torra. Detta är alltså ett balsam som ska återställa och förebygga torra och spruckna nagelband. Mina nagelband har varit jobbigt torra senaste veckorna då det varit för varmt för vantar men tydligen inte varmt nog för att jag ska slippa bli torr.
 
Glam of Sweden - Lösögonfransar - Jag använder väldigt sällan lösögonfransar då mina naturliga är ganska långa men tycker dom här var ganska snygga. Inte dom naturligaste jag äger men jag skulle helt klart kunna bära dom.
 
Renlive - Derma Feed Intensive Care - En vitaminboost som ger omedelbar effekt på trött och gråmig hud. Serumet ska passa på alla hudtyper och innehåller mycket bra. Som jag nämt förut så tycker jag det är roligt att testa olika hudprodukter så även denna ska bli spännande.

Emma -Merakibeauty.se

jag är så sugen på testa glossybox!


blogg: http://merakibeauty.se
Malin

Åh älskar just sådana hårband med blommor på :) så somrigt och fint.


blogg: http://majzans.vimedbarn.se
Zaisha <3

åhh mycket roligt du fått :)


blogg: http://zaisha.blogg.se/
thaipinnen

åh spännande! :D


blogg: http://thaipinnen.se
Cassandra Haraldsson

Åh så kul med glossybox :D


blogg: http://sensor.blogg.se/
MALIN

Spännade! Och vilka fina produkter du fick! Kram


blogg: http://malinkirstine.se
Netti Starby

Åh vilka fina produkter! Kram


blogg: http://nettistarby.blogg.se/
Gabriella

Åh jag älskade innehållet, såå fina saker!!


blogg: http://gabriellasigfridsson.devote.se
Hillevi

Så fina saker!


blogg: http://nouw.com/hillevilofgren







Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin