Alicelindstrom

Macis

Jag är en ganska ny, men stolt, MacBook användare. Jag och min Macis har varit kompisar i snart två veckor. Men eftersom jag är ny med Mac så får ni jätte gärna tipsa mig om bra, roliga och praktiska saker. Är det någon skojig app som man kan ladda ner? eller något annat som är roligt att veta? För och nackdelar? osv? Let´s bomba kommentarsfältet!

freja

tog ett tag innan jag lärde mig min mac. Till exempel hur man print screenar, gör dollartecken osv men söker man på google hittar man allt :)


blogg: http://frejamarley.blogg.se
lisa

Fin blogg! Tränar du? isåfall vad? Vill hitta inspiration i träningen igen.


blogg: http://mylifeasliisa.blogg.se/
Julia

Har haft apple-datorer hela mitt liv så kan ju lite grann :) Kan skriva det jag kommer på just nu.
Screenshot: knappen till vänster om mellanslag + shift + 3
Om du vill göra en screenshot på bara en liten del av skärmen: knappen till vänster om mellanslag + shift + 4. Sen så drar du bara över det du vill ha kort på, typ.
När man markerar text så blir det ju en färg (blått, kanske), vill du ändra det så kan du gå in på systeminställningar och sen allmänt så finns det där. Aja, kommer inte på något mer, så.

ditt komentarsfält är så gulligt <3


blogg: http://xolizzie.blogg.se/
Josefine Dior

Gillar den header :)


blogg: http://tilldetsistahjartslaget.blogspot.com/
Emma

Hoppas att du haft en bra start på veckan :)


blogg: http://fames.se/Emmaalexandras







Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin