Alicelindstrom

Gymnasium

Hela förmiddan var jag på en gymnasieskola och kikade på två program. Vet inte vad jag ska välja, och helt ärlig blev det inte så mycket lättare efter den här dagen heller. Jaja får fortsätta fundera.
Efter det blev vi upplockade av en buss och åkte tillbaka till skolan för lunch och sen 15 minuter svenska och sen språk. På kvällens träning ska vi utvärdera säsongen hittills, så då blir det ingen riktig träning. Chill hela dagen med andra ord. haha
 
Haha njaa inte mitt bästa smile. 
Tröja från Gina Tricot och jeans från Hollister.

Sofie

Härlig bild verkligen! Även fast jag inte tycker om snö speciellt mycket, och verkligen inte efter jul, så är snö bilder riktigt fina!! Förstår verkligen din känsla om gymnasium! Även fast jag har ett år kvar att tänka eftersom att jag inte ska välja iår så har jag och mina kompisar redan börjat tänka och det är verkligen svårt att komma på vad man ska välja. Hoppas att du snart kan bestämma dig i alla fall.

Vilken fin blogg du har förresten! Älskar verkligen din design och tycker du bloggar hur bra som helst!! Riktigt bra och fin är den! Hoppas att du verkligen har haft en bra dag! Ska du hitta på något speciellt imorgon då eller är det bara en vanligt dag? Många kramar!


blogg: http://sofies.nu
Evelina

åh bilden ♥ vackra du!


blogg: http://evelinaeastrom.blogg.se/
Linda

jätte fin bild


blogg: http://www.nattstad.se/Lindalinnros
ADARAS.se - Where blog meets magazine!

Så söt bild :)


blogg: http://adaras.se
Kajsa

Så fin du är :)


blogg: http://kajsaochtuvas.devote.se/
Ronja

Fin! :)


blogg: http://rustandstardust.blogg.se/
Annelie Hedman

Kolla på yrkesförberedande linjer. Arbetsmarknaden rekomenderar det. Var uppe på nyheterna för nån dag sen.

Wohooo Grattis i efterskott. Herregud vad tiden gått fort! Om jag inte minns helt fel så var du 13/14 år när jag började kolla in på din blogg. Hihihi. Minns att jag tyckte kaninerna var så söta =)
Följer dig på instagram, men jag missar ju allt, haha.


blogg: http://elefantnytt.se







Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin