Alicelindstrom

Mobilbild?

Ibland har man ju inte tid att starta datorn, eller man kanske har lust att live uppdatera när man inte är hemma. Men vad tycker du om mobilinlägg, mobilbilder och webcam bilder?
Jag tycker att det är super smidigt, och egentligen inte så speciellt fult. Det är ju klart, om man tar en suddig och ful mobilbild så. Men jag brukar försöka redigera mina mobilbilder så dom blir så hyffsade som bara går.
Men jag vill höra era åsikter! tycker du att jag ska lägga upp inlägg på min blogg med mobilbiler eller webbcam bilder?
 
dåligt exempel på bilder, men ni fattar.
 

Glöm inte att anmäla er i min tävling länk till tävlingen

Elin

föredrar faktiskt mobilbilder i bloggar som jag själv läser (har inte en enda mobilbild i vår blogg, haha.), det känns som bloggen blir mer "levande" då.
innan folk ska fota med systemkameror är det alltid en himla massa fixandes med ISO, slutartid osv., mobilen tar man bara upp, tar kortet och stoppar undan igen (:


blogg: http://torquaytvatusentretton.blogg.se
Jennifer-livet genom mitt objektiv

Vissa bilder är fina med mobil.
Men det är själva grejen att mobilbilderna inte tar upp hela platsen i inlägget som andra bilder som gör att det ser så tråkigt ut.. Men kör på! :)


blogg: http://jenniifersjo.blogg.se
Madeleine Jonsson

Hoppas du haft en fin onsdag :)


blogg: http://maddisenj.blogg.se/
Engla

Jag tycker du kan göra mobilinlägg då och då.(:
Inga web bilder efter som jag vet själv hur gryniga och fula dom blir. Och din blogg handlar ju om foto. Tänk dom nya läsarna som kommer och ser en sån grynig bild ._.

Menade inget elakt, inte för att jag tror du tog de så men. Fin webbkamera kanske är super men. Du förstår va ja menar(;
Ha de bäst, kram


blogg: http://englaa.blo.gg
Isola

Altså är bilderna snyggt tagna, bra skärpa och inget "fult brus" i bilderna är det ingen sak! Men inte för ofta bara!


blogg: http://isolation.blo.gg
Veronica

Hej!
jag undrar om du skulle kunna göra en video på när du sätter upp ditt hår i en donut och hur du gör en fläta runt om? Jag lyckas verkligen och skulle verkligen behöva lite tips XD


blogg: http://veskin.blogg.se







Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin