Alicelindstrom

Cotton Candy

 
Försöker "recencera" alla Ben&Jerry smaker jag testar. Och en som jag smakat men inte skrivit om och som jag ofta får frågor hur den smakar är Cotton Candy som jag åt i USA.
 
Jag tycker den inte smakade så mycket sockervadd, eller vad smakar sockervadd ens? Den smakade sött med rosa och blå godisbitar i. Går inte att beskriva smaken! Jag tyckte den var god så den får 4/5 BJs.
Önskar, hoppas och vill att den och alla andra smakar som inte finns i Sverige ska komma hit!!!

Minna

Åh, det är så synd att det finns smaker som finns i USA men inte i Sverige. Och samma sak med en del smink ifrån till exempel Maybelline, deras babylips finns ju inte här men det finns i USA m.m. Orättvist!


blogg: http://minnasdayview.blogg.se
Johanna

Sv: Ja, bara bra. Fullt upp hela dagen så är helt slut nu men annars fint. Trött på det här himla trista vädret bara. Vill ha snö nu! Hur är det med dig idag? Kram


blogg: http://johannasofias.blogg.se
Carruuu

eller hur! vill att kaffesorten ska komma hit :-) konstigt att den inte redan gjort det med tanke på att svenskar är kända för sitt kaffeälskande!


blogg: http://carruuu.nu/
Johanna

Den verkar jättegod :)


blogg: http://liveticalifornien.blogg.se
Esmeralda

muuums!! älskar B&J, vi borde ha alla smaker här haha :D


blogg: http://getfitandhealthy.blogg.se







Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin