Alicelindstrom

November

Första november. Sjukt vad tiden går! En månad kvar tills december, jag har redan börjar längta till julen. Skissade klart årets juldesign för längesen men har "tvingat" mig själv att vänta med den. Börjat fundera på julkalender! Tror det kommer bli super. Men nu är det november, en ganska seg månad enligt mig, kallt och mörk, men det är ju mysigt! Vilken är din favorit månad?
 

Anonym

fin bild =)


blogg: http://matildays.forme.se
Carruuu

längar också till julen!! tror maj är min favoritmånad! det är så underbart att det börjar bli varmt, men inte FÖR varmt (!), och att man har sommaren att se fram emot :-)


blogg: http://carruuu.nu/
Maja!

Det går så sjukt fort, vart tog oktober vägen? x)


blogg: http://meemyandi.blogg.se
Carla

sv: Såg filmen Gravity, vad gjorde du under lovet då?


blogg: http://carlitas.blogg.se
Anonym

Fin bild!

Liana

Jag tycker alla årstider har alltid något bra i sig! T.ex nu i November,kanske snön kommer,dricka varm te,bara mysa med tända ljus,kanske börja kasta snöbollar vem vet? ^^


blogg: http://lianass.blogg.se







Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin