Alicelindstrom

Safari

En av alla platser jag vill besöka är afrika. Troligen Sydafrik mest då pappa varit där på jobb och visat bilder. Jag älskar deras natur och djur. Och något som står på min "bucketlist-i-mitt-huvud" är att åka på en safari. Hur coolt skulle det inte vara? Åka runt med kameran och fota mängder av fina bilder. Annars hade det ju varit riktigt coolt att besöka Viktoria fallen eller kanske regnskogen. Där finns det också coola djur.
Att åka till Dubai finns också med på min "platser-jag-vill-besöka-lista". haha man kan tro att jag gillar att göra listor. Det känns som att många åker dit just nu och blir såå avis på alla fina bilder. Och shoppingen såklar, världens största köpcentrum!!! I Dubai skulle jag vilja åka på öken safari. Rida på kameler i öknen hade ju varit riktigt coolt.
 
bilder från weheartit
På sidan nyati-safari.se hittar ni olika safariresor. Inte bara till Afrika utan även till Dubai. Det finns flera olika typer av resor som familjesemester, kör-själv safari och lyx tåg. På den sida hittar du även tips inför din resa. Saker du bör tänka på, frågor och svar och mycket mer. 
Om du skulle välja ett land att besöka, vilket skulle du välja då?

Johan

Jag vill också åka till Afrika. Men först ska jag till Skotland och Karibien. Sen kanske det blir Afrika.


blogg: http://finest.se/soulful
Lydia Elstig

Så roligt det skulle vara!


blogg: http://lydiaelstigs.blogg.se/
linah

de är sååå coolt med safari! vart i tanzania många gånger, men aldrig sydafrika faktiskt!


blogg: http://nouw.com/linahs
Pauline

det skulle verkligen vara häftigt!


blogg: http://lillafrokenhurtig.se
Vendela

Åh Afrika verkar så himla fint. Dit vill jag absolut åka någon gång. Till Amazonas också och gå i jungeln vore askul. :)


blogg: http://vendelalla.blogg.se







Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin