Alicelindstrom

Tavlor och fototapeter

Som jag sagt förut så ser jag fram emot att få flytta hemifrån och inreda min egan lägenthet. Det finns så mycket jag vill göra och mitt lilla rum kanske inte har lika mycket ytor att välja på. Jag ääälskar gossip girl och att ha en lyxig gossip girl inspirera lägenhet hade ju varit drömmen! Någon från van der Woodsen lägenheten som jag har fastnat för är deras stora tavlor! Många av er känner nog igen den klassiska Prada Marfa som hänger i deras hall/vardagsrum. Den tycker jag faktiskt var så snygg så jag beställde hem en planch med samma motiv. Dock har jag inte hunnit sätta upp den för vet inte riktigt vart jag vill ha den.
 
några snygga fototapeter och tavlor från canvasbutiken.se
 
Men i min framtida lägenhet vill jag snygga tavlor. På canvasbutik.se hittar du galet snygga oljemålningar, canvastavlor och fototapeter. Fototapet måste vara något av det snyggaste som finns i ett rum? Kanske ensam om det men jag tycker det är sååå snyggt och när jag tapetserade om i mitt rum sist så blev det en fototapet på ena väggen. Bilden är på min favoritstad, New York. Jag hade inte varit där innan jag sätte upp tapeten, men har varit där i efterhand. Tycker verkligen om den bilden och har inte tröttnat på mina tapeter än, vilket jag kan göra fort. Min tapet är fotad från Rockerfeller med utsikt mot lower manhattan med Empire State Building. Så jag tycker verkligen att en fototapet piffar upp ett rum och det finns ju verkligen många olika bilder att välja på. Om jag skulle valt en annan tapet som inte är på new york eller en annan stor stad kanske jag skulle ta djugel eller något annat exotiskt. Kanske en fin strand eller något. 
Om du skulle tapetsera om ditt rum med en fototapet, vad hade du valt då?

my

Sjukt coolt! Vet dock inte vad jag hade valt haha :D


blogg: http://monkiapa.blogg.se/
Petra

Det är så coolt att man nu kan beställa en sådan tapet och tavlor!! och att möjligheten finns med egna motiv!! :D


blogg: http://cervus.blogg.se/
Ida - foto & häst

Åhh så himla fint!! :'D Älskar fototapet oxå, mina föräldrar har i sitt rum, även så har vi i vinkällarn. Tyvärr kan jag inte ha i mitt rum, bor i källarn haha ;) Men de är grymt snyggt!


blogg: http://prinsesc.blogg.se/
Linn Strömberg

Så snyggt!


blogg: http://linnisgood.blogg.se
starsinlife.blogg.se

Åhh vad snyggt!! Vi har så många småvägar i huset annars hade det varit läckert med nåt sånt. Sen har vi stora partier på en vägg och vitmålad liggande panel...


blogg: http://starsinlife.blogg.se/
Karin

Vi har en fototapet i vårt andra hus, en skog på hösten, den tycker jag är suerfin så den:)


blogg: http://forevermore.blogg.se
Vendela

Fototapeter är ju så himla fint! Jag tror jag skulle ha valt något naturmotiv. Kanske något hemifrån byn där mamma och pappa bor (har flyttat hemifrån nu). Skulle kännas lite som hemma liksom.


blogg: http://vendelalla.blogg.se







Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin