Alicelindstrom

Märkeskläder

Någon som kan hålla med mig om att det är ett himla prat om märkeskläder just nu? Vilka märken man "ska" ha, vilka som är dyrast osv? Jag har själv ingenting emot märkeskläder! Äger väl själv några men även mängder "vanliga" från HM, Gina Tricot osv. Men jag stör mig verkligen på dom som tycker att, "utan märkeskläder är man ingen". Alla får väl självklart ha sin egna åsikt och även jag min. Men tycker att alla får ha på sig vad dom vill. Varesig det är från ett dyrt märke eller inte.
Nog med konstigt babbel. Märkeskläder då, vart brukar du köpa dina? Har du något favoritmärke? Jag tycker mycket om Marc By Marc Jacobs klockor, Micheale Kors väskor och även deras börsar. Jag gillar även Marc jacobs parfymerna och såg nu även att Polo Ralph Lauren har hemskt fina kläder. 
Jag klickade ihop det här kollaget i höstas, grymt snygga kläder, både "märken" och "vanliga".
 
Autumn 2014
 

Erika

Man ska klä sig i vad man gillar, jag har knappt några märkeskläder alls.. jag menar, jag har ständigt köpt converse innan men de har slitit mer än ett par billigare skor, så det är inte värt det i slutändan :p


blogg: http://icanpikan.blogg.se
N

Mina bästa märkesinköp är nog Marc By Marc jacobs väskan samt Mikael Kors väskan. Sen massa Ralph Lauren tröjor, loveee!


blogg: http://nouw.com/nathaliemaria
miningalinn

Håller med dig! Jag har dock själv varit en som måste ha märkes kläder eller väskor. :)


blogg: http://nouw.com/miningalinn
Patricia♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Det är en så ytlig värld vi lever i. Ena stunden är det så mycket prat om att alla ska vara lika mycket värda osv, men sen kommer sådant här. Helt plötsligt försvann det där "alla är lika mycket värda " resonemanget. För har man inte det det och det så är man ute....


blogg: http://patriciac.blogg.se
Emelie

Jag håller med dig helt! Det där med vilket märke man ska ha på kläder hit och dit är lite över hypat...


blogg: http://photobyemelieee.blogg.se
idategebos.blogg.se

håller helt med dig!


blogg: http://idategebos.blogg.se/







Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin