Alicelindstrom

Min helg

Hoppas din helg har varit bra och att du hunnit med mycket roligt. Här kommer en snabb genomgång av min helg. I fredagseftermiddag / kväll var jag en snabbis på stan. Jag ville köpa lite juliga nyheter som finns på Hemmakväll och jag behövde en grensladd och lite annat sånt där smått.
 
Lördagen börjades med en sovmorgon och på eftermiddagen hängde jag och Lilo med och tittade på Zebbes match. Vi gick en promenad och lekte lite med pinnar. Efter det åkte vi hem, åt mat och jag fixade mig och blev sedan upplockad av en kompis och vi åkte hem till henne. Vi gick sedan ut på krogen och jag hade verkligen en rolig kväll och natt.
 
Söndagen känns som att hela bara försvann men vi hann med att handla och jag städade lite. Förutom det så blev det pizza och film, såklart ska vi testa alla pizzerior i närheten nu när vi flyttat.

Julia Svensson

Åh så härlig helg!!


blogg: http://juliasvenssons.se
Alice

Vilken rolig lördag du hade! ^^


blogg: http://nouw.com/aliceemericsson
Sarah

Det lät verkligen som att du hade en bra helg :)


blogg: http://CheerSarah.devote.se
Pauline

vad roligt :)


blogg: http://lillafrokenhurtig.blogg.se







Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin