Alicelindstrom

Designer genom åren #1

Jag visade i två tidigare inlägg några av mina headers genom åren, inlägg ett och två. Nu tänkte jag visa er mina designer genom åren för jag har faktiskt tagit en screen på de allra flesta och publicerat i min kategori "Bloggdesign". Vi börja längst bak i 2011...
 
En av mina första designer. Väldigt rosa, även om jag inte gillade rosa sådär supermycket back in 2011. Gomman hade dessutom 1 premenurant på bloglovin, wow! lovar att det var jag från en annan mejladress.
 
WOOW! Gumman hade flyttat upp menyn bredvid headern och jag undrar än idag vaför dropdown menyn svävar där till vänster? Borde kanske ha centrerat den, placerat rakt över headern samt flyttat den upp eller ner.
 
Min höst och halloween design 2011. Varför sticker headern ut över menyn om man får fråga.
 
Nu börjar det likna något. Men VARFÖR är blixten uppfälld, varför har grunden knapp ändrats sedan hösten och ehh a. varför svävar knapparna??
 
Den här designen minns jag så bra! den här bakgrunden använde jag på min juldesign den julen och när det sedan var dags att byta till en "vanlig" design behöll jag bakgrunden. Här exprimenterade jag stort men en fast sidomeny och en footer. Båda med lägre opacitet!

Tagga inför inlägg 2 och 3...

enna

Kul att se :)


blogg: http://sayyeastofashion.blogg.se/
Pauline Hurtig

så kul att få se! :D


blogg: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/
Sarah

Så fin den med frosten var!


blogg: http://CheerSarah.devote.se
Ida - foto & häst

Haha åh så roligt att se! Tänkte också göra ett liknande inlägg när min blogg fyller 10 år i maj hehe.. måste gå igenom mina designer för asså jisses :')))


blogg: http://prinsesc.blogg.se/
Annie

Så kul att få se dina olika tidigare! ;)
Ha en fin lördag :)


blogg: http://nouw.com/by_anniess







Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin