Alicelindstrom

Båttur kring Phi Phi Islands

 
Idag åkte vi på en båttur kring Phi Phi öarna. Vi började med ett stop på Bamboo Island, de två nedre bilderna, och vattnet var så galet klart! Där solade vi och tog lite bilder innan vi klev ombord på båten igen och åkte vidare. Denna gång till Phi Phi Lee. Där åkte vi först in i en lagoon därifrån vi hoppade från båten ner i vattnet, ni ser på den översta bilden hur fint det var!!!
 
 
Vi åkte förbi en grotta och även den berömda Monkey Beach. Där fick vi inte i land utan tog bilder från båten, tur att jag har hyfsat okej zoom med mitt objektiv. Anledningen till att vi inte gick i land var att det är vanligt att bli biten av aporna, så det kändes lika bra att stanna i båten.
 
 
Efter Monkey Beach blev det Maya Bay, där filmen the Beach med Leonardo DiCaprio är inspelad. En galet fin strand men det var så mycket folk och båtar att man fick passa på att ta en bild när en båt backade ut och körde iväg. Det kommer att komma ännu fler bilder därifrån då vi endast tog bilder. 
 
 
Vi åkte sedan till Phi Phi Don, vilket är det stora ön, där vi åt lunchbuffe på ett hotell. Sista stoppet blev i vattnet vid ett korallrev där det var sååååååå galet med fiskar!! Det kommer även ett separat inlägg därifrån med bilder från under ytan. Bilden här ovan är fotad med systemkameran från båten, ser ni hur klart?
 
Jag hade en toppendag och är verkligen nöjd att vi valde att åka med ett företag, alltså ingick mat, vatten, frukt och utrustning i priset. Betydligt smidigare och vi fick se så mycket!

Linnéa

Hej igen!

Jag älskar din blogg.

Tack för kommentar!

Jätte läcker baddräkt.. fint hår också du har! jag hade jätte långt och fint hår förut... men nu har det blivit kort och får växa ut igen.. tips på någon bra hårprodukt som typ hjälper att behålla hårlängden/mjukheten? :) jättefint!!

kul med djur.. tänkte låna en hästbok.. idag. men så blev det ej.. jag älskar djur!!

vad är det bästa med denna resa??? =)


blogg: http://www.nealo.blogg.se
Netti Starby

Oj vilken härlig båttur ni var på! :-D Kramis


blogg: http://nettistarby.blogg.se/
Sussi

Ungefär den resan gjorde jag för ca 2 år sen när vi var i Kho Lak. Kommer ihåg att det var hur många båtar och turister som helst. Men det är väldigt fint..


blogg: http://nouw.com/enkelthemma
ajlimullersandvik.blogg.se

det ser verkligen helt underbart ut. Jag är mäkta avundsjuk <3


blogg: http://ajlimullersandvik.blogg.se/
Rebecca Adnell

Vilka underbara bilder!


blogg: http://adnellphotography.blogg.se/
Linnea Kinis

åhh jag blir så avis varje gång jag går in på din blogg. ser så härligt ut! :)


blogg: http://linneakinis.blogg.se/
lotta

Hejsan!
Vilken trevlig blogg med massa fina foton och trevlig text. Vilket härligt äventyr du är på. Tur att du känner dig bättre.

ha det gott!


blogg: http://www.tankarombilder.blogg.se
Petra Olsson

Det ser verkligen supermysigt ut👍Kram


blogg: http://mammansprinsessor.blogg.se/
Ida - foto & häst

Åh så vackert!! Ser underbart ut :)


blogg: http://prinsesc.blogg.se/
Anita

Magiskt :D


blogg: http://siliiins.blogg.se/
film&serier bloggen

WOW, vilka fina bilder - ser ut att vara rena rama paradiset där !


blogg: http://filmandserier.blogg.se
Matilda Berlin

Men alltså åhh! Man blir inte alls avis alls när man sitter här och ser slaskregnet singla ned utanför fönstret ;) Hoppas verkligen ni har det så underbart som det låter <33


blogg: http://matildaberlin.se
Amanda

Alltså, är såå avundsjuk på dig!


blogg: http://nouw.com/amandaisabellaa







Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin