Alicelindstrom

Vad vill du ha för inlägg från resan?

 
Glad måndag på er. Jag har planerat att göra en liten inläggsserie här på min blogg med ett gäng tips, svar på frågor och vad ni nu önskar för inlägg kring min resa jag gjorde. Alla inlägg från resan hittar du i min Backpacking Asien 2018 kategori. Jag har under hela resan jobbat på en liten lista med både tips och "ahhaaaa är det såhäääär" så dom två inläggen kan ni vänta er. Sen vet jag även att ni har en del frågor så det kommer även upp ett frågeinlägg inom kort. Är det något annat inlägg du önskar? lämna en kommentar på önskeinlägg och har du frågor får du gärna lämna dom i det här inlägget.

Fanny

Ett inlägg med resans highlights hade varit skoj! :)


blogg: http://nouw.com/fannyterese
Julia Svensson

Fina du!


blogg: http://juliasvenssons.se
Netti Starby

Vad kul att du ska göra en inläggsserie! :-D Kramis


blogg: http://starbys.se
Sussi

Bilder överhuvudtaget från din resa är önskvärt. Så kul att se


blogg: http://nouw.com/enkelthemma
Jeanette

Vilket roligt inlägg det låter som att det kommer bli :) Jag skulle vilja se mer bilder från din resa


blogg: http://devote.se/jea
Sara Ekman

Vill se maaassor av bilder! :)


blogg: http://aamaziing.blogg.se/
Matilda Berlin

Hmmm! Har nog inget speciellt jag önskar, utan ser verkligen bara fram emot att läsa ALLT, haha! No pressure ;) Kram finaste <3


blogg: http://matildaberlin.se
Matilda Berlin

Hmmm! Har nog inget speciellt jag önskar, utan ser verkligen bara fram emot att läsa ALLT, haha! No pressure ;) Kram finaste <3


blogg: http://matildaberlin.se
Dixi Wonderland

Jag har inga speciella önskemål :)


blogg: http://dixiwonderland.com/
My

De bästa med resan, vilka platser osv. Sedan det sämsta, typ om du hade höga förväntningar på något som sedan inte var som du tänkt :)


blogg: http://monkiapa.blogg.se/
Johanna Utterberg

Så fin bild! :)


blogg: http://johannautterberg.se
Ebba

Haha jag kanske är en morbid varelse men jag vill gärna veta vad som varit skit också! Alla resebloggar och sånt skriver alltid bara om det fantastiska men jag tycker att det är så kul att läsa om sånt som gått snett och om tillfällen då du ba "nej fyfan nu tar jag nästa flyg hem" typ.. Backpacking brukar innehålla åtminstone något sånt tillfälle! Haha :)


blogg: http://trixibop.blogg.se







Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin