Alicelindstrom

December favoriter

 
Under december är det dessa fem som varit mina favoriter:
 
Urban Decay Makeup Setting Spray. Jag hade en period under hösten då jag slutade använda setting spray men hittade tillbaka till det i mitten av december. Min från UD har använts flitigt.
 
NYX Cosmetics Metals. Ett inköp under cyper monday som jag spanat på ett tag. Ett metalliskt läppstift, gillar det både ensamt eller på en annat.
 
Coloran ögonfrans och bryn färg. Jag borde ha tipsat om den här förut då det är den enda jag använder. Jag brukar färga mina fransar då och då för att dom ska synas mer när jag inte har smink. Även "svansen" på mina ögonbryn.
 
Nabla ögonskugga. Jag skrev om den paletten tidigare i december då jag köpte den. Det är en magnetpalett där du själv väljer vilka färger du vill ha. Jag älskar den! Skuggorna är helt okej, jag har speciellt fastnat för den röda och den guldglittriga längst till vänster.
 
Trifle Cosmetics läppstift. Ett märke jag inte hade upptäckt om det inte vore för glossybox. Jag gillar att läppstiftet är så krämigt, återfuktande och färgen är verkligen min typ av färg.

emelie

fina färger på skuggorna :)


blogg: http://nouw.com/emelieastemo
Celine

Älskar dom här inläggen!

Lucy

Den setting sprayen älskar jag !

Christina

Har hört mycket bra om UDs setting spray. Funderar på att testa den :)


blogg: http://www.jinxedchrissie.blogspot.com
Amanda Jona [SPONTAN]

Älskar de här inläggen då jag alltid får så många bra tips om vad jag borde införskaffa ;)


blogg: http://spontan.blogg.se
Netti Starby

Vilka fina favoriter du har! :-D Kramis


blogg: http://nettistarby.blogg.se/
Anonym

Fina saker!

MartinaOlsson

Hej!
Jag vill bara tipsa dig om att du just nu kan vara med och tävla om Pauline Wågströms självbiografiska bok "Om ett MISSFOSTER: att leva med selektiv mutism, autism och social fobi" i min blogg! En superviktigt bok enligt mig då den hjälper till att lyfta och normalisera psykisk ohälsa :) Klicka på länken nedan för att vara med och tävla!
https://martinaolsson.myshowroom.se/64577/tavling-vinn-pauline-wagstroms-sjalvbiografiska-bok/
Och ett gott nytt år på dig också, såklart! :)


blogg: http://martinaolsson.myshowroom.se







Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin