Alicelindstrom

Travel Guide - Eat in Melbourne

 
Jag kände att det var dags för mig att göra lite inlägg med tips om Melbourne med saker jag hann uppleva, se och göra under de två veckorna jag var där. Först ut är mat och jag har tänk visa mina favoritställen jag åt på.
 
 
SmoothMe
Jag älskar idéen! Du får välja vilken smoothie du vill ha och sedan tre toppings. Jag valde rawnola, fresh fruit och chiapudding. Det var verkligen så gott och fräscht och räckte gott och väl till en lunch för mig. Du hittar SmoothMe 120 Spencer St. Jag hade lite svårt att hitta då ingången är på en Francis St.
 
 
Matcha Mylkbar
Troligen det bästa jag åt på hela resa som dessutom var helt veganskt. Jag tog deras berömda Matcha pankakes som serverades med päronbitar, chokladsås, vegansk glass och crunch. Till det drack jag en chai latte, den perfekta brunchen. Du hittar Matcha Mylkbar ute i St Kilda, 72A ACLAND STREET. Alldeles vid tramstationen Luna Park / Cavell Street. Jag snackade lite med personalen och tydligen är det lååång kö på helgerna men jag var där en vanlig tisdag så jag var ensam.
 
 
Krispy Kreme
Efter att en av pappas arbetskamrater som vi åt middag med berättade att Krispy Kreme är väldigt hypat var jag tvungen att gå dit. Jag en apple crumble och den var okej men väldigt söt men såååå god!
 
 
Dex2Rose
Efter att ha ätit så mycket fin mat bestämde jag mig min sista dag för att hitta den finaste maten. Efter att ha sökt runt på Pinterest hittade jag Dex2Rose. Den låg väldigt centralt och bra till så det blev där jag åt min sista lunch. Jag tog deras matcha crepe cake som alltså är crepes i lager med någon kräm mellan. Supergod! Dex2rose är ett nitrocafe, alltså gör dom sin egna glass med nitrogen. Dom finns på 377-379 Little Bourke St, enklare att hitta kan det inte bli.

Ida - foto & häst

Ser verkligen sååå gott ut! Fina bilder oxå :)


blogg: http://prinsesc.blogg.se/
cecilia

men åå så fina bilder :))


blogg: http://ceciliasalomonsson.devote.se
Denise

Bra tips! Ser riktigt gott ut! :D


blogg: http://hundlivet.se
Emelie Eriksson

Alltså åh vad drömmigt det ser ut!!


blogg: http://nouw.com/erikssonemeliee
Maria

Så gott allt sr ut :)


blogg: http://gairamsbilder.blogg.se
Kattis

Så mycket gött, bra tips!☺


blogg: http://stellaefoto.blogg.se/
Julia Persson

Så bra tips!<3


blogg: http://nouw.com/juliaperssonn
Pauline Hurtig

så bra inlägg!


blogg: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/
Sussi

Allt såg jättegott ut :)


blogg: http://nouw.com/enkelthemma







Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin