Alicelindstrom

Hej mitt vinterland

 
Pappa har ett nytt objektiv som jag testade här om dagen. Som ni ser är det ett fisheye och jag tycker verkligen att såna bilder är så coola! Jag orkade inte ge mig ut speciellt lång, utan jag stod bara på altanen men tänk vilka bilder man kan få till i en snöig skog.  
 
Igår hade jag en sängliggandes dag men jag är idag tillbaka på benen. Tur det då jag har en lista med sakar jag ska hinna med, bland annat städa/rensa mitt skrivbord och göra vegetariska julköttbullar till julafton. Jag har suttit nu på morgonen och följt det som hände i Melbourne tidigare i morse (vår tid). Verkligen så hemskt! Hur kan man köra över så många människor? För några månader sedan gick jag på Flinders Street, jag har gått över det där övergångstället många gånger och varje dag åkte jag till och från Flinders Street Railwaystation. usch

Dixi Wonderland

Vill också ha snö :(


blogg: http://dixiwonderland.com/
GoForFit | Anorektisk tjej hittade styrketräningen

Åh, lite avis ändå! Här i Kalmar har vi ingen snö alls (eller ja, inte i stan iallafall). Det skaaaa ju vara snö på julafton liksom ;) Får hoppas det är mer snö hos mina föräldrar, så de där perfekta julkänslorna infaller när det är dags att fira på söndag :)


blogg: http://goforfit.se/
Julia Persson

Så vackert<3


blogg: http://nouw.com/juliaperssonn
Denise

Det är verkligen så tragiskt och så sjukt alla de attacker som hela tiden sker, ingenstans går man säkert längre..


blogg: http://hundlivet.se
Kattis

Riktigt läckert med fisheye lins!:) väldigt hemskt att läsa om händelserna i Melbourne...


blogg: http://stellaefoto.blogg.se/
Amanda

Såå coolt!


blogg: http://amandalarsson.nu
Emelie Eriksson

Åhh vad fränt! :D


blogg: http://nouw.com/erikssonemeliee
Maria

Superfin bild! Jag tänkte köpa ett sånt objektiv när jag fotade med systemkamera. Men eftersom jag fått sälja min kära Nikon så blir det heller inget fisheye :(


blogg: http://gairamsbilder.blogg.se
Pauline Hurtig

så vackert!


blogg: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/
film&serier bloggen

Vilken härlig utsikt !!


blogg: http://filmandserier.blogg.se







Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin