Alicelindstrom

21/11

Innan lunch idag skrev jag det där jäkla fysikprovet som jag kämpat med under helgen. Det kändes bättre än vad jag trodde men mest är jag glad att det är över. Efter skolan, eller jag gick lite tidigare, var jag hos tandläkaren. Det var nog mitt kortaste tandläkarbesök någonsin. Jag hann nästan bara lägga mig i stolen innan vi sa hejdå. Det var en snabb check som seriöst tog tre minuter. Efter det gick jag en sväng på stan och spanade på julklappar, både till mig och till andra. Köpte pepparkaksformar och torrshampoo. Nu har jag lite plugg att göra innan jag sätter igång en julfilm och tjuvstartar med mina candy canes.
 

Louise

Hej! Just nu har jag en tävling på min blogg, om du skulle vilja vara med och delta så hittar du tävlingen under kategorin Tävlingar/Samarbeten högst upp på bloggen.
Önskar dig en fortsatt bra dag! :)
Kram


blogg: http://louisemjonssons.se
Emilia

Alltid skönt när ett prov är gjort. Det gick säkert utmärkt ska du se! :)


blogg: http://nouw.com/emiliakarlsson
Sanna Widman

Så mysigt med ljus :)


blogg: http://sannawidman.blogg.se/
Celine

Så skönt att det gick fort hos tandläkaren!


blogg: http://celinelf.blogg.se/
Jasmine

Bra kämpat med fysikprovet, kul att det kändes bra. :)

Svar: Tack för din kommentar.

Kram


blogg: http://rosanatt.blogg.se







Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin