Alicelindstrom

Esprit

Nu när snön börjar smälta även här upp i norrland där jag bor så börjar jag få lite vårkänslor. Jag spenderat tid de senaste dagarna med att klicka klickat runt på olika sidor på både vårkläder och vårinredning till mitt rum. Jag är verkligen så pepp på att köpa nya kläder till min garderob och kanske några nya fina saker till mitt rum. Vill ha lite nytt och fräscht liksom! Skulle inte säga nej till ett para nya skor. Jag har redan så jag klarar mig, men vill ha fler! Jag är riktigt sugen på ett par Nike. Har ett par Nike Air Max 90 som jag köpte i fjol vår och jag vill ha ett par till. Jag har hittat de perfekta från en collection som kom ifjol, meeeen såklart så har jag inte hittat en sida som skickar till Sverige.
Men jag hamnade inne på Esprit.se, en märke som jag vanligtvis inte brukar kolla på. Men dom hade riktigt fina kläder och kuddar. Haha kolla bara in kudden i kollaget här nedanför, såå söt. Jag hittade även några skor som jag gillar, speciellt de båda vita skorna. Och deras vita blusar är verkligen så fina och våriga!
 
Om du skulle välja något från collaget här nedan för, var skulle du välja då? Jag gillar nog den översta blusen och de vita sneakersen med orm print mest. Så snyggt och fräscht att matcha med svart eller blå jeans. Och som sagt, även kudden. Den är ju bara föööör gulli.

Pauline

snyggt collage!


blogg: http://lillafrokenhurtig.se
Emelie

Så mycket snyggt! Jag hade absolut valt de vita slip-on skorna! :)


blogg: http://photobyemelieee.blogg.se
Erika

Vilka fina saker :)


blogg: http://icanpikan.blogg.se
Kajsa-Stina

Så fint kollage! Skulle vilja ha allting hihi men om jag måste välja en sak så tror jag nog att det blir dem vita skorna då jag tycker det är så fint med ljusa skor! :)


blogg: http://www.anorexinojag.blogg.se
Jennifer S Gidlund ♡

Härligt collage! :)
Snön börja smälta här hemma med, varit runt 20 - 18 grader i solen mitt på dagen några dagar här! Så himla härligt :)


blogg: http://nouw.com/jennifergidlund
Anita

Så fina saker :D


blogg: http://siliiins.blogg.se/
Céline

så himla fina grejer!! Jag hade nog också valt den vita blusen :)


blogg: http://evaceline.blogg.se/
Ida - foto & häst

supersnyggt!! :D


blogg: http://prinsesc.blogg.se/
maria at inredningsvis

Snyggt den koppen va kanon:) jag önskar dig en fortsatt vårsolig vecka.

Ny post ute..en ny inredningsbutik ingen får missa :)

LOVE Maria at inredningsvis – inredning it’s, Swedish for decor :)

Emelie

så mycket snyggt! :)


blogg: http://ems.for.me







Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin