Alicelindstrom

Byta portal

Jag har den senaste tiden funderat lite på vad det är jag vill med min blogg. Vissa dagar vill jag bara lägga ner den och låtsas som att jag aldrig bloggat. Medans jag andra dagar vill satsa och se hur långt jag kommer. Jag känner i dagsläget att jag vill byta portal, det har jag egentligen funderat på de senaste två åren. Jag bloggar idag på blogg.se och det har jag gjort i över fyra år. 
 
För något år sedan fick jag en förfrågan från nattstad (dom heter nouw idag) om att flytta dit, men jag tackade nej. Mest pågrund av deras designfunktion. Jag vill kunna pyssla med html och css, göra min design personlig, inte bara klicka för att ändra färger. Det är väl en av de fördelar som blogg.se har. Man kan både använda sig av färdiga eller göra sin egna. Jag har iallafall just nu på jakt efter en annan portal, har ni någon ni kan rekomendera så säg till!
 
Min blogg har gett mig så mycket och jag är så tacksam, glad och stolt över att jag tagit mig dit jag är idag! Att folk dagligen läser och kommenterar mitt helt ointressant liv. Att företag lägger märket till mig, skickar mig saker osv. Alla "små jobb" jag får. Den utvecklingen som jag gjort som person från blogginlägg 1 till idag. Även kvaliten på inläggen och bloggen i helhet. Det och mycker mer är anledningen till att jag har kvar min blogg ♥
 

Emma

Din blogg är riktigt bra så vill absolut att du ska fortsätta! Jag är väldigt nöjd med devote, så det kan jag rekommendera! :') <3


blogg: http://engstromemma.devote.se
fanny ahlm - hörselskadad

Jag har testat massa olika bloggportaler, men fastade för nouw till slut haha.. men myshowroom? det var ett tag sen jag bloggade där men om jag mins rätt så är det rätt ok där. finest eller vad de heter? där tror jag är helt okej också!
Gaash gud vad fin du är och vilket hår!


blogg: http://nouw.com/ahlm
Carolina Thoor

Har alltid haft blogg.se, aldrig bytt faktiskt. Men skulle kanske kännas som en liten förändring! :D

Sv; Kul att du gillade inlägget! :D
Kram


blogg: http://knaset.blogg.se/
Netti

Om du ska byta bloggportal så rekommenderar jag Devote! Det är så otroligt trevligt där och jag kommer aldrig byta mig bort från devote. Hoppas du kommer till oss :-D


blogg: http://starby.devote.se
Erika

Om du nu känner att blogg.se är bra, varför vill då du byta? :) själv känner jag inte till någon bloggportal som är bättre.


blogg: http://icanpikan.blogg.se
FrökenTV, bloggen om tv och film

om jag skulle byta skulle jag nog göra det till spotlife alla fall.


blogg: http://efji.blogg.se/
Anna

Det kan vara svårt att hitta rätt i denna djungel. Men hoppas du hittar något som du känner passar dig fint :)


blogg: http://annaterneborg.blogg.se
Carro

Så fin bild :)


blogg: http://carroat.blogg.se
Amanda Jona [SPONTAN]

Jag har testat flera olika bloggportaler och tycker ärligt talat att blogg.se är den bästa - just för den oändliga möjligheten att göra sin bloggdesign unik och personlig :)


blogg: http://spontan.blogg.se
Linn Strömberg

Tycker också om blogg.se just pga deras designfunktion. Just nu är jag dock fast i en färdig mall för jag fattar verkligen ingenting av den "nya" designfunktionen -.-


blogg: http://cigarettesncush.blogg.se/
Julia

Jag tror inte det riktigt finns någon mer portal som har på samma sett som blogg.se, isåfall är det nog Wordpress men deras sida över lag tycker jag är jättekonstig och skulle inte alls rekommendera den... Men jag förstår att du vill flytta din blogg för jag själv flyttade min blogg från blogg.se till nouw.com, hoppas du hittar rätt portal för dig!


blogg: http://nouw.com/Juliahornfeldt
Miss Philipsen

Förstår hur du känner dig, min blogg har blivit lidande. Gillar ju också att designa själv och så.. (använder ju blogger och skulle aldrig byta ut dem). Jag hoppas att du fortsätter att blogga iallafall :)


blogg: http://galenkanin.com
Prietha

Jag gillar for.me jättemycket men designmöjligheterna är ganska begränsade där också :/


blogg: http://prietha.blogg.se/
fanny ahlm - hörselskadad

var väll ner på stan en stund =)


blogg: http://nouw.com/ahlm
Emelie

Skulle också vilja byta bloggportal, men jag vill också gärna kunna "styra" mina kodmallar som jag vill. Men forme verkar bra :)


blogg: http://photobyemelieee.blogg.se







Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin