Alicelindstrom

Lucka 1

 
Gå in här och välj ut en gåva du skulle vilja ge bort i julklapp. Kopiera länken och klista in (ctrl+v) i en kommentar i det här inlägg tillsammans med en motivering varför just den personen borde få den grejen.
Glöm inte din mejladress så jag kan kontakta dig om du vinner!
 
Tävlingen avslutas om en vecka i nästa lucka. Lycka till!

Alice

KOMMENTARER SOM INTE HAR MED INLÄGGET ATT GÖRA SKRIVS I INLÄGGET UNDER!


blogg: http://Alicelindstrom.se
Sanna Widman

Jag är gära med :)

Skulle vilja vinna tofflorna till min syster för att hon är en underbar syster som alltid finns där för en och ställer upp för en. Vi är lika konstiga och knäppa båda två och hon skulle absolut gilla dedär annorlundare och awesome tofflorna. Och så skulle hon även göra mig en aningen avundsjuk, och det skulle hon nog gilla också haha. :D <3

http://www.roligaprylar.se/Chokladfontaen.html

(syster och jag har alltid önskat oss en sådan, så absolut en favorit från sidan! <3 )


blogg: http://sannawidman.blogg.se/
Henrietta Nylund

http://www.roligaprylar.se/Doctor-Who-Pizza-Cutter.html Jag skulle köpa en pizzaskärare till min pojkväns mamma och pappa! Har stört mig över ett år på att dom inte har en och jag är så van att skära med en pizzaskärare här hemma så vet aldrig vad jag ska göra när dom inte har en hos dom!


blogg: http://ettass.blogg.se/
Mirjam

Jag är gärna med och tävlar, så söta tofflor ju! :D
Denna morgonrock skulle jag vilja ge till min kusin som är ett stort Star Wars-fan:
http://www.roligaprylar.se/Jedi-Morgonrock.html
Hon tycker som helst väldigt mycket om Star Wars, så är helt säker på att hon skulle uppskatta denna. Det vore delvis en rolig grej, men också väldigt användbart såklart. En morgonrock är ju ett måste nu i vinter! :) Sedan är min kusin en helt underbar person, så denna tycker jag hon förtjänar!

Kram!

Jennisbeauty

Skulle ge denna muskelmugg till min pappa http://www.roligaprylar.se/Muskel-Muggen.html?nosto=nosto-product-page-right eftersom han älskar att dricka öl men hatar att träna, med den kan han kombinera det på ett mindre jobbigt sätt ;-)


blogg: http://www.jennisbeauty.blogg.se
ilmi

http://www.roligaprylar.se/11TH-DR-WHO.html
Den här kostymen skulle jag ge till min lillebror! Jag är inte den som i vanliga fall brukar fixa julklapparna men jag känner att i år ska jag ta tag i det och hitta riktigt bra julklappar.
Dr. Who kostymen passar perfekt eftersom det är min lillebrors allra favorit serie, det är det enda som pratas om här hemma och han skulle sväva bland molnen om jag skulle ge honom denna. :)


blogg: http://nancyslux.blogg.se
Klara Andersson

jag skulle köpa en pocorn maskin för det är något jag tror är riktigt roligt och unikt att få pluss att jag skulle flytta till den personen och tvinga den att göra pocorn till mig och den haha

http://www.roligaprylar.se/Popcorn-Hot-Air-SVART-VIT.html


blogg: http://klarrelito.blogg.se/
agnesandersson

http://www.roligaprylar.se/Magiska-Enhornings-Tofflor.html

Jag skulle vilja vinna enhörnings tofflorna till min syster. För det skulle vara så roligt att se hennes min när hon öppnar paketet :)
kram!

Elin

Vilken kul tävling! Supersöta tofflor ju! :D
Skulle vilja ge bort chokladfontänen ( http://www.roligaprylar.se/Chokladfontaen.html ) till min mamma. Hon har alltid älskat chokladdoppade jordgubbar ( vem gör inte!? ), och då kan jag ju ändå passa på att själv snatta lite från den då och då. ;) Kanske blir jag ett favoritbarn, vem vet? Haha!


blogg: http://moustasch.blogg.se
Alva

http://www.roligaprylar.se/Slush-Maskin.html?nosto=nosto-menu-presenter Den skulle jag vilja ge till min lillasyster, slush är det bästa hon vet!


blogg: http://alvaunicorn.blogg.se
Josephine S

jag skulle ge denna till min syster http://www.roligaprylar.se/Snug-Rug-Sherpa.html

jag tror att min syster skulle bli glad, då hon är frusen. tror att hon skulle bli glad om hon fick denna och kunna vara varm och använda händerna samtidigt!!

Anna

http://www.roligaprylar.se/Hobbit-Tofflor-fran-Fylke.html

Jag skulle väldigt gärna vilja ge dom här till min bror eftersom delvis att han gillar Hobbit men också för att det skulle vara otroligt att se dom på hans fötter. Det skulle bli många härliga skratt! :) Tummen upp för hobbit-fötter!

Eva

Jag tänkte tänka på mig själv idag och vill ge mig den här presenten i julklapp: http://www.roligaprylar.se/Fitbit-FLEX-Wireless-Activity-Sleep-Wristband.html

Sandra

Jag skulle ge den här värme filten till min bästa kompis. http://www.roligaprylar.se/Snug-Rug-Deluxe.html
Hon skulle få de i rosa för att det är hennes favoritfärg och och fryser ofta. Tycker hon förtjänar den för att hon är bäst!

Sandra

Jag skulle ge den här värme filten till min bästa kompis. http://www.roligaprylar.se/Snug-Rug-Deluxe.html
Hon skulle få de i rosa för att det är hennes favoritfärg och och fryser ofta. Tycker hon förtjänar den för att hon är bäst!

Bexollila

Ja kan inte komma t länken :(


blogg: http://Http://nattstad.se/bexollila
Bexollila

A det står om du inte kan hålla inne musen på bilden så klicka här men ja kan inte :o


blogg: http://Http://nattstad.se/bexollila
Hue Hoang

Jag är med! :)

Dessa tofflor passar perfekt till min syster som älskar enhörningar :)


blogg: http://huesblogg.blogg.se/
bexollila

nuså :D och wow jag är såååå med fan va fräna tofflor hade bott i dem!!

skulle jag få välja en julklapp skulle jag välja detta minikylskåp till min lillebror. han är en gamer och sitter mycket vid sin dator och jag får ofta ett sms haha att jag ska hämta en kall dricka till han som finns i kylskåpet för han är mitt i ett game och kan inte hämta själv. gash hahah detta hade vart så klockrent att ge till honom! måste nästan beställa hem det och ge till han i julklapp han & hela familjen hade fått sig ett så underbart skratt hahah! klockrenaste julklappen jag hittat i år fan va kung!
http://www.roligaprylar.se/USB-Kylskap.html


blogg: http://nattstad.se/bexollila
Tilde Udin

Hej!
Jag skulle verkligen vilja vinna tofflorna till min älskade farmor!
Min farmor är mitt allt och jag önskar verkligen att jag kunde vinna dom till henne. Hon skulle bli överlycklig!!

Kram ♡

Mail: [email protected]


blogg: http://nattstad.se/tildemariaelisabet
Anonym

Hej!
Jag skulle verkligen vilja vinna tofflorna till min älskade farmor!
Min farmor är mitt allt och jag önskar verkligen att jag kunde vinna dom till henne. Hon skulle bli överlycklig!!

Kram ♡

Mail: [email protected]

Liie

De där tofflorna är så himla söta, aah!

Det här skulle vara en perfekt present till min sambo som älskar allt som har med golf att göra http://www.roligaprylar.se/Wham-O-Mini-Frisbee-Golf-Set.html Om han hade en sån på gården skulle han slippa åka flera mil varje gång han vill spela frisbeegolf :)


blogg: http://heyli.blogg.se/
Ingrid - Mamma till två sessor

Åh den här tävlingen vill jag gärna vara med i!

Trots att vi bor i lägenhet så är golvet svinkallt och jag fryser om fötterna trots att jag har strumpor på mej. Jag skulle bli så glad över ett par tofflor som inte bara håller mej varm utan dessutom är sååå söta! :D

Den här t-shirten http://www.roligaprylar.se/Green-Lantern-Logo-T-Shirt-Gron.html hade varit en rolig present till min sambo som avgudar Sheldons alla tröjor han har i serien :)


blogg: http://p0llys.blogg.se
Maria Karlsson

Dem där tofflorna ser såå underbara ut, älskar enhörningar och har konstant kalla fötter under vintern då det är kallt golv i vårt hus.

Hittade bästa saken när jag kollade igenom deras hemsida, nämligen denna balkonggrill:
http://www.roligaprylar.se/Balcony-BBQ.html

Så otroligt smidigt! Jag skulle ge den till min pojkvän som har en lägenhet inne i stan och där finns det tyvärr inga möjligheter till att grilla. Det är bara asfalt runt om och är inte direkt grillstämning att stå på en parkering eller mitt i gången mellan uppgångarna.

Att kunna sitta på balkongen och grilla blir det bästa alternativet, smidigt, enkelt och framförallt nära till köket! Man skulle även kunna passa på att grilla på vintern, om man står innanför glasdörren så kan man smidigt sticka ut armen för att vända köttet när det är dags.

Förmodligen det smartaste jag sätt, bara att hänga på räcket, perfekt!


blogg: http://www.nattstad.se/mariakarlsson
Anonym

När kommer nästa lucka?

Anonym

När kommer nästa lucka?

Svar: Imorgon :D
Alice Lindström

Mollie

Jag skulle vilja ge tofflorna http://www.roligaprylar.se/Magiska-Enhornings-Tofflor.html
till min bästa kompis. Både hon och jag älskar enhörningar och jag skulle bli riktigt avundsjuk på henne om jag gav dom till hon.








Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin