Alicelindstrom

Shopping

Varit en sväng på Team Sportia och köpt nya skor, dog för färgen. Sen blev det coop men dom hade inte det jag sökte så fick åka in till stan en snabbis. Blev även en concealer för min är verkligen slutslut.
 
Den här supersöta ringen köpte jag på Ur&Penn för två veckor sen, laddade upp bilden på bloggen och allt, men har visst aldrig publicerat den.
Nu ska jag jobba på designen, åhh är så glad, har löst ett av de stora problemen jag haft! Bara bakgrund och header som sakenas nu, nästan..

Annster

Så bra och vad roligt att du gillar inlägget :)


blogg: http://annster.se
Alexandra Lindblom

Oj vilken fin blogg du har. Är det din egna design och header. Riktigt coolt med en enkel och fin design och sedan en najs header på det som lyser upp bloggen! Kika gärna in på min blogg! Kram :)


blogg: http://alexandralindblomss.blogg.se/
ADARAS.se

åh vad fin!


blogg: http://adaras.se
kaffehörnan

Vad fint du köpt
Jag mår bra, har grillat korv med kompisar
Hoppas du mår bra


blogg: http://www.kaffehornan.se
fanny ahlm -gravt hörselskadad

Veckans blogg är dragen, gå in och kolla om det var du som vann, om inte bättre lycka nästa gång =) Ha en bra lördags kväll!


blogg: http://nattstad.se/ahlm
jessy

SV; tack :D


blogg: http://www.nattstad.se/JessyGunnarsson







Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin