Alicelindstrom

Baby Lips

 
Jag ÄLSKAR babylips! Går inte en dag utan att jag använder ett. Jag har tre st Pink Punch, Quenched och Berry Boom från neon serien. Köpte mina i usa och jag ångrar att jag inte köpte fler. Men nu kommer dom ju till Sverige om bara några veckor. Super glad för det då jag kan köpa fler, men nu är dom ju lite "speciella" eller inte speciella men ni fattar. När dom kommer till Sverige kommer ju varenda kotte äga en, och då blir dom typ som vanliga lipsyl eller något sånt. Det är lite tråkigt men jaja.
Jag har inte hört vilka serier som kommer, men jag hoppas fetamycket på den nyaste Dr Rescue, jag har inga från den serien och alla färger är så fina!
 
Kommer du köpa baby lips när dom kommer?

Inga-Linn

Sv: Jag körde bara skidor fram till för tre år sen, då började jag åka bräda och första året åkte jag båda men i fjol och i år (eller knappt hunnit åka iår) har jag bara åkt bräda!:)


blogg: http://livetenligtingalinn.blogg.se
Isabelle

Åh herregud ska lätt köpa då:D


blogg: http://fames.se/isabelle
Alice

Åh, vill så gärna ha! Har inga, men luktar alltid på min kompis, haha, doftar så gott! :)


blogg: http://lallizzlife.blogg.se
Celine

Jag trodde att dom fanns här redan... haha!
- Jodå, själv? :)


blogg: http://celinelf.se
Alva

njaa, dom kommer nog vara väldigt mkt dyrare än i USA där jag köpte mina, och har redan 4. Köper fler när jag åker till london i sommar :)


blogg: http://www.alvaunicorn.blogg.se
Johanna - A dream as a model ♥

Åh de är grymma :D


blogg: http://Jonza.blogg.se
Hanna Victoria Sahlqvist

Haha kommer rusa till butiken hehe ;D


blogg: http://hannizons.blogg.se/







Välkommen till min blogg! Jag heter Alice, är 22 år (född 1998), bor i Norrland och jag har sedan 2011 drivit den här bloggen där jag skriver om mitt liv som innebär vardag, bilder, tankar, tips, kläder, skönhet, resor och mycket mer. Är du nyfiken på att veta mer om du mig kan du läsa mer om lilla jag HÄR.


För kontakt, samarbete eller liknande nås jag på [email protected]





follow me @alicelindstroom



bloglovin