Alice Vegotisdag #7

Denna tisdagen blev det en citronpasta jag hittade i boken Ännu mera vego. Sojabönor är nog min favoritform av böna och tillsammans med pasta och citron blev det ännu godare! + att det var väldigt enkelt och går att göra veganskt utan problem. Egentligen skulle parmesanost blandas i men jag äter inte ost så den valde jag att servera på sidan så de övriga i min familj fick ta.
Ingredienser:
Pasta för 4 portioner
500g sojabönor
1krm chiliflingor
2 vitlökar
olja att steka i
skalet från 1 citron
Gör såhär:
1. Koka pastan enligt anvisningar.
2. Koka bönorna i 2 minuter, häll av vattnet.
3. Fräs pressad/backad vitlök och chiliflingorna i olja någon minut.
4. Blanda sedan ner bönorna och citronskalet och stek ytterligare någon minut.
5. När pastan är klar blandar du ihop pastan med bönblandningen och saltar och pepprar.
Servera med parmesanost, kanske en sallad och gärna citronen i klyftor.
Netti Starby
Vilket smarrigt tips! :-D Kramis
A M
gott!
sv: tack!! <3
Matilda Berlin
Men åhh vad gott det lät!! Älskar verkligen gröna bönor =) Kram <3
Angelica
Men näe, sååå gott!
Felicia
ååh mums
Sanna
Åh mums! Det är ju så gott med gröna bönor..
Pauline Hurtig
mums!
ajlimullersandvik.blogg.se
Såååå gott! Men är det inte sojabönor? :-*
Alice
Mums, låter ju jättegott! ^^
Meg
men vad gott!! brukar också försöka ha minst en veggo-dag i veckan :)